Spotting warna coklat

Hai mommy. Saya dah alami spotting warna coklat dalam 7hari. And then stop 2 hari, bersih. Harini keluar lagi, tapi dah jadi warna pink kemerahan. Kenapa ye? Mommy pernah alami? Boleh share. Saya dah 13minggu lebih kurang. #firstmom

2 Balas

Spttnye mase first day spotting tu sis dh kne g klinik bese dr bg ubat kuat rahim.. better g klinik terus sis moge dipermudhkan

Sis xda pegi Klinik ke spnjg ada spotting tu?Blh emergency ke klinik utk tnya psal spotting sis tu tkut ada apa2 dgn baby sis .