tanyaa

Kenapa ya bila setiap kali minum air sirap ais perut rasa pedih / pedih ulu hati yaa . baru nak merasa Kandungan baru 34 minggu 4 hari

2 Balas

Sy kalau mkn makanan yg ada cili. Wlaupun sikit. Mesti kena heartburn. Seksa yg amat. Sendawa rasa panas je dada n tekak. Sy guna gaviscon untuk legakan. Alhamdulillah. Legaaa sgt. Sy amalkan bila terasa heartburn .

kalau minum air lain? sebenarnya pedih ulu hati ni biasa bg org preggy.. sy dulu tiap kali mkn msti rasa pedih ulu hati. xselesa sgt. huhu