Kenapa rasa nak pitam

Hi semua, saya nak tanya kenapa ya saya kerap rasa sakit kepala, badan lesu dan nak pitam. Jantung pun laju sangat. Saya full bf anak

5 Balas

sy pun full bf, mngkn awk x ckup mkn/rest. Biasanya klu sy tiap kli baby dah hbis nyusu msti bdn sy penat/lapar. Jdi sy sediakn apa2 mknan yg snang & cpat nak mkn mcm roti/biskut smbil mnum kopi😆lpas dah isi perut sy tdur ngan baby, klu bab krja rumah sy buat sikit2 je mna yg mmpu, husb blik dri krja bru snang sikit ada yg tgk2 kn baby.

makan byk dak?, rehat cukup dak?, lepas tuh check bp okay dak?, sbb fully bf ni mmg letih. tambah kalau anak jenis kuat myusu, kena byk makan makanan yg berkhasiat , minum air byk, kalau tak larat, rehat jgn paksa. n kerap mandi , kot panas ka.

Rasanya saya kurg makan sbb saya kurang lapar jd tkmakan banyak. Tula anak saya wktu mlm mmg kerap susu tu saya slalu bgun lewat jdi badan tk recover sepenuhnya energy mmg tkda bila buat kerja rumah rasa nak pengsan

1mo ago

Sya pun rasa mcm ni jgk 😢

sama sy bgini