Masalah pembuangan

Kenapa ya , setiap Kali Saya kurang makan air kencing Saya bertukar jadi kuning pekat Hala ke coklat, taik warna hitam. ?? Tapi bila Sya ada selera makan die ok semula kencing jadi kuning taik Pon ok.. kenapa cmtu ye?? Usia kandungan sye Skrg 7bulan.. sesape Tahu boleh balas Komen sye.. 😊

2 Balas

Kalau makan ubat tambah darah mmg warna hitam. Sis ada gdm ke? Air kencing mcm tu pun sama cam saya

2y ago

haah gdm.. mungkin sbb ubat tambah darah kot.. biase mkan ubat molek je.. tpi masuk kandungan 7bulan jadi cmtu..

Sbb tu kna kerap mnum air sis. Supaya xjd kencing cmtu. Xelok

2y ago

sye kerap minum air masak xpernah miss.. tapi tetap warna mcm air kencing Kotor..