Kandungan saya sekarang 35w3d, kenapa warna air kencing jadi kuning pekat ya

6 Balas

minum air kosong byk sis..kdg sbb effect ubat.so minum air byk bia buah pinggang boleh proses ubat.

Kalau saya jadi mcm tu sbb banyak minum air manis, jd banyakkan minum air kosong

banyakkan minum air masak sekurang2nya 3liter sehari puan lebih pun takpa ..

Kalau warna air kencing tu warna nya pekat tanda nya ibu kurang minum air

Bnykan mnum air kosong yew takut2 ade mslh air kencing kotor

byk kan minum air masak