Breast sakit

Kenapa ya breast saya sakit? Saya breastfeeding mom. Kadang tu sampai ke nipple sakitnya. Tapi sakit ni bukan time baby tengah df. Selalunya lepas direct feed baby, lepas beberapa minit breast saya sakit dan tegang ? Ada tak mak mak sama mcm saya? #firsttimemom

7 Balas

nnti try sapu nipple cream .takut ada blocked kekdg blocked pun blh jd sakit..wlaupun block tu bsrnya hanya setitik je...tp effect sakit dia kalau sakit takleh bwk bncng..mg dpmudahkan segalanya amiin

sama mcm sy , mcm sakit denyut2 . tpi lama2 bagi baby susu , hlg sakitnya .. sy pun tk pasti mungkin susu byk kot bketul kerr

salah satu tersumbat sis... lbih baik. cri bidang yg pndai urut bhgian breast..

ada ketul? clogged duct ke

Mcm ada tersumbat je tu.

baby latch betul x?

tersumbat kot