Keguguran anak pertama

Kenapa ya bila scan doktor pun kata kandungan tak jadi , denyutan jantung pun takde , tapi sampai sekarang saya takde rasa sakit langsung . Dah dua minggu lebih . Brpa lama nak tunggu kantung ni jatuh ya? #bantusharing

1 Balas

Skrg dah brp weeks? Mungkin boleh tunggu lagi 2minggu. Kalau still x turun jugak, minta opinion doc untuk cuci. At least boleh move on and plan for next pregnancy..ini cuma pendapat saya☺️

3y ago

itulah , sbb takde tanda sakit , tanya kat misi klinik tu dia kata tgu sampai jatuh jgak.. hmm tulah nak move on kan xnak berharap kalau betul dah xde