Baby bump pelik

Kenapa ya baby bump saya yg 15week 6day ni kejap kecik kejap besar .. 😅 dia akan lebih besar bila lepas makan or kenyang ...

9 Balas

Jdi mcm tu sbb bila prut kita kosong ade baby je dlm tu jdi prut x nmpk bsr sngt , nnt dh mkn , ade bby dn mknn kt dlm tu lain lagi lemak2 kite 😂 itulah kjp kcil kjp bsr , sy pun mcm awk , mak sy kata normalah kn prut kosong jdi kcillah dia nnt dh mkn or minum eloklah bsr blik 🤣🤣🤷‍♀️