Rasa cemburu

Kenapa tiba2 rasa cemburu pulak bila tahu biras mengandung, saya jadi sedih pulak, anak dah setahun lebih, ada tak ibu2 macam saya #ingintahu

5 Balas

sy dlu pun sama kmi dua biras sy mmng think nk preg smpai cri² supplement untuk baguskn kitaran haid....dy nk cri anak kdua sis pla anak prtma sbp yg prtma dlu sy xde rezeki gugur msa 19 minggu...lama jga lr tnggu 1 thun lebih kosong lps gugur...msa awal thun ni biras bg tw yg dy da pregnent da msuk 1 bln da..smpt jga lr cemburu tpi sy blng xpe nnty ada lr rezeki tu ..skli msa bln 2 saje lr nak test upt sbp prsaan tu lain mcm blik keja cek eh naik double line ..smpai beli yg kat farmasi tu sbp tkut yg sy beli rosak sbp dri shopee..naik jga double line😄😄biras sy hujung bln 9 due sy pla awl bln 10😍😊trjangkit kot hahaha

2y ago

Ohh yeke kak, alhamdulillah syukur la ☺