Pusat macam biasa je

Kenapa tengok pusat orang lain masa pregnant terkeluar.pusat saya tak pun.?normal ke? #firstmom

20 Balas

hahaha lawak la awk nie.xkn semua org alami.awk pn kne alami.bkn mcm tu la hal pregnant nie.benda nie depend pd bntuk bdn awk.xbermksd klu awk xalami pusat terkeluar tu ade bnda xnormal pd pregnancy awk.supposely awk bersyukur.just worried la bnda² yg ur nurses or ur doc selalu ckp bila setiap kli check up.hal remeh temeh nie xpyh la di fikirkan.buat awk stress je.

2y ago

Hahahaa sebab first time pregnant kan jadi pikirnya yang bukan2😂

sy pun pernah risau mcm sis jugak, yelah tgk yg lain majority pusat terkeluar kte nie tk pun🤣siap tnye kat nurse de mslh ke time preggy🤣 tpi its normal sis no need to worry but i still can feel u as I been your thru your situation

2y ago

haha btl3 mcm2 lari kat fikiran, jgn risau sis kte stay positive jer tc sis😍

dia bukan terkeluar sis😅 tapi bile kite dh cukup bulan nt lubang pusat kite semua jd rata, xade dah lubang nye. so yg timbul tu sesuatu yg ade dibawah lapisan kulit pusat. dlu sy pin fikir mcm sis..

2y ago

haah.. bile tgok pusat sendiri baru faham🤣 egt pusat org jenis tejojol kan.. padahal x pon..

normal kot pusat cya pun dalam tpi tem preg dy setakat jdi rata ja xtrkluar ..i mean pusat cya dy xsedalam dlu msa blm preg tpi xdelr trkluar mungkin sbp perut membesar jadi pusat cya kna nmpk rata sikit😂

2y ago

Mesti cantik je bulat nya🥰

hahah pusat xkeluar la best. malu aih pkai baju pusat tejojol. sy pon slalu mandi sabun sambil korek pusat. skarang nk korek, pusat takdeee 😆😆. tp nasib x obvious keluar tu. xprasan sngt klau pkai baju plain

Sabarr ya sis kang trimester ketiga pusat dgn perut tkda beza 😂 Skrg ni pon pusat sy sebesar alam lubang dia. Hahahahahhahahahahhahahahahahahha bisa kecik toet jeee. Ni anak sulung asyik main korek2 🙈

2y ago

Haa betul dia tak terkeluar tapi lubang jadi besar ke dalam😂😂

dalam famili hanya saya je pusat terkeluar. adik beradik yg lain semua pusat normal. tapi pusat saya terkeluar masa preggy je. jadi jika famili nampak pusat terkeluar je, diorg dah tau saya preggy.

org yg pusat tekeluar tu mmg sblm mengandung pun pusat nye dh tekeluar. cuma x nmpk sbb tutup dgn baju, bile pregnant perut membesar bru la nmpk dri luar baju. jgn tgok yg pelik2 mom.

2y ago

Sy sebelum mengandung pusat mmg xterkeluar kira pusat dalam... tp nie dah 31weeks xtahu mane nak sorok pusat yg tersembul nie... 🤭 redha.. nnt lps bersalin jd normal balik... 😁

anak first saya pon pusat normal, yg kedua ni cam terkeluar jugak. saya tak nampak macam tak normal ponn sbb tak tgok pusat org 😂

Aduhai knp tgk pusat org sis 😅 fokus kt diri sndri cukup la. Keluar or tak semua tu normal je.

2y ago

Pusat sy x tkluar juga tp macam makin kecik 🤣🤣🤣biasa lah tu,pusat org x sma😂