selepas bersama

kenapa selepas bersama ad lendir putih keluar macam keputihan or apa.. sy taktahu..bole terangkan ? dan sy pening and setiap pagi badan macam nk demam

2 Replies

Sis you pregnant kan? Lendir putih normal tu org panggil discharge je. Tk ya risau selagi putih . Kalau brown atau berdarah pergi check doctor. Pening tu sume normal kalau mengandung. Morning sickness. Ade orang skejap je tapi ade yang sampai bersalin baru hilang rase pening tu. Best pergi doctor mintak ubat cakap your symptoms.

kalau pregnant then it’s normal to have lendir putih (white discharge)