Malas

Kenapa saya asyik malas, xde semangat dan kuat tidur? Normal ya pregnant cmni? #13weeks

36 Balas

Normal....dalam sehari tak tidur memang tak sah..kalau tak dapat tidur pun rasa ngatok, letih dia tu lain macam jer...😂

Normal.. Tp sy mula2 3 blan pertama shja mcm tu.. Xpe lain org lain kisahnya sis.. Sabar je.. Moga awak dan bby sihat..

Sma lar.. Skg lg mlas nk ker dpur.. Sll blik kerja ker dpur trus tp skg dh preggy jd mlas sgt.. Nasib Somi sy faham..

Normal...laki aq siap cakap...ko da bole kawan dgn nobita...letak kepala je hilang...hahahaha

Sama sis.. sy skrg 18w mmg mls.mkn tdo je.. lgi2 musim pkp ni mmg keje tdo.hehe..

Normal sbb perubahan hormon dlm badan. Saya pun mcm tu jugak d awal preggy

4y ago

Sampai berapa bulan bru nak okay?

betul.. mmg asyik terjaga je.. siang baru kuat tidur..🤭

Sy 6w ni pon slalu tido..malas ya amat🤣

Normal sangat. Saya masa 7w-15w asyik tido je. Haha

Normal kot.. sy kat ofis pon asyik tdo.hahaha..