Iberet folic

Kenapa rasa mual makan iberet ? Tapi tk muntah werkk . Baru 7 week 2 hari

1 Balas

Awal2 xperlu mkn iberet. Mkn folic saja. Nti dh buka buku pink baru mkn semula.

2y ago

Sy p cek kat klinik 2 hari lepas sb badan sy rase nk demam . Tp xdemam dia kta hormon . Pstu dia cek tekanan darah sy . Jantung sy kuat . Tekanan darah sy rendah dia pn bg iberet . Dia kata sy bg iberet dlu tkut bukak buku pink mingu depan tkut hb low . Tk kan laa sy nk tipu doc bg tahu sy sendiri . Sy p cek . Sy xakan beli supplement yg tk sarankan doc sblm ni sy makan folic acid appeton je .