I'm Too Tired 😣

Kenapa preggy yang second nie rasa letih sangat ek . Rasa nak muntah je tapi taknak keluar . Perut asyik sakit . Kepala pon asyik sakit yang saya tak pernah rasa sebelum nie . Then kalau dah duduk atau baring lama time nak bangun hitam semua sampaikan melayan nak jalan . Ada tak makanan yang boleh hilangkan rasa mual atau loya nie . #mommybuntu #pregnancy

1 Balas

Same here! Preggy 2nd baby & 1st baby 2y4m memang tengah fasa lasak teramat. Memang penat sangat rasa😔 Sis boleh try kemam gula-gula untuk hilangkan loya. Pasal bangun melayang tu, hb sis ok ke? Risau hb rendah tu rasa nak pitam.

3y ago

hb oky je . skrg dh tk de sngt dh okay baby pon okay 🥰