Due Nov Ade yg kene beranak awal tak ? In October?

Kenapa kene beranak awal yea boleh share ? Atau ada yg da ada tanda2 nk beranak tak .. sbb sekarang mcm ramai baby x sabar nk keluar awl .

1 Balas

klau branak awl sblm due..mcm awal 3/4week tu normal..mgkin 37+ mommy ada masalah gdm ke ape bb besar..tgk atas case bb kurang gerak..jantung x cantik..bb x membesar n lain2 tgk Kate doc la tu mmg kena pakse bersalin..tp klau dah ada contraction awal..jln dah terbuka bnyk mmg kena branak awl la sbb neutral xleh nk wt ape.tp klu nk mintak awal sesuka ati xleh la..lg blh hold doc hold Suh bb matang..sy 36week pun klau blh doc Suh hold skali tgk dgn kesihatan bb