Nak tanya wanita dalam ini

Kenapa kalau tiap kali bsama isteri, dia takde bunyi pape mcm kita slalu dgr kt wanita lain ? Bunyi nye um um saje. Teringin juga nak dgr yg syok2 hehe saje tanya kot la wanita kat dalm ni sama jugak mcm bini sy

32 Balas

Mcm mana laki pon blh ada dlm ni? Sj tringin masuk nk tgk ibu2 dok share mcm2 dlm ni ke?

3y ago

Lelaki memang boleh masuk, takde halangan pon. Sebab tu jangan duk tayang aurat dalam ni macam baby bump semua tu

Bini awak tahan muntah kot nengok muka lakinya tak seberapa. Um um uweekkkkkk.

hahaha dia xrasa bang..nk syok mcm mana..halah2 jgn nk salahkan bini jee..

Mcm mna tau wanita lain ada bunyi... Soo pelik... Tanya la isteri sndri...

maybe xnk org lain dkt rumah tu dgr kot. xpun awak yg sopan sgt ke. maybe

Dah awak tak reti nak layan wife , mmg um umm jelarr jawab .. haha

Mcm selalu dengar dekat wanita lain??? 😅😅😅

Aduhaii benda cmtu bincang kt isteri laa..bkn sini

You sound like a horny man & a porn addict

Kesian bini dia ada laki macam ni..huhu