BAU BADAN MASA MENGANDUNG

Kenapa eh preggy ni bau badan especially ketiak la kuat betul. Sangat berbau! Busuk 🥲🤣 menyirap jeee. Ada yg sama masalah camni tak? Awak guna apa bg hilang or kurangkan? #bantusharing #pleasehelp #pregnancy #ingintahu

3 Balas

sama la sis...anak 1st dlu bau ketiak tengit sngt..sy sndiri xtahan baun jap2 mndi..tukar bju tetp sma..skrg hamil baby secnd ni pon sama tp xkuat mcm anak prtama..😂😂

2y ago

haha tak tau laa pelik kan bila orang mengandung mcm ² ada😂

Hormon tu.. kasi scrub ketiak tu/ gosok dgn limau nipis/ kesturi, cuci bersuh, lap kering, pakai deodoran.

2y ago

scrub gentle ok.. kulit ketiak sensitif juga..

saya guna tawas sehari je . pastu takde dah bau sampai skrg .