Baby Colic

Kenapa Baby saya berumur 50hari selalu colic. Dah 4kali Saya tukarkan susu Fm. Tapi still sama juga. Boleh cadangan Jenama Susu yang sesuai. Dan apa patut saya buat? Enfalec A+=Poo poo Berdarah + Colic Similac Comfort =Tak Poo Poo +Colic S26 =Poo poo Berdarah +Colic Similac Lf = Tak Poo poo +Colic

48 Balas

cuba bg nan pro (nestle) rumusan bayi. untuk baby saya ni okay. if tak ok juga dalam seminggu g jumpa doc. munglin dia alergic pd susu lembu. ! dan pastikan susu yg dah dibuat dan diminum mesti dihabiskan dlm tempoh 2 jam. !