Susu similac lactose free

Kenapa baby minum susu similac lactose free najis watna hijau gelap...adakah normal & selalu kembung perut... Anyone yang boleh share susu apa yang sesuai untuk baby 2 bulan

3 Balas

rasanya normal sis. baby sy dr lahir smpai 3 bln mnum susu enfalac a+. rajin tolong baby burp n kentut. mnum susu lactose free ada mnta nasihat doctor ka sis? jgn lupa pakaikan barut jgn mnghdap kipas

2y ago

sama la sis ..ank sy enfalac a+ mmg selalu kentut🤣

bby baru lahir mmg perutnya senang masuk angin.tapi klu selalu kembung tu maybe susu tu tak sesuai dgn dia

4y ago

ok..tma ksih atas info nya...

sama sis..baby sy pn najis warna hijau..normal ke?