Angin Banyak

Kenapa angin banyak sangat dalam perut ye... sendawa pon kerap. Padahal dah makan dah. Kadang2 bila tak boleh sendawa n kentut, perut jadi keras dan rasa senak je.. rasa tak selesa sangat. Nak buat macam mana ya nak kurangkan. #pleasehelp

1 Balas

sye selalu ade spare ubat angin n gaviscon kt rumah. kalau dh teruk sgt sye mkn je. selalu kalau sikit² je sye buat squad or exercise yg boleh keluar kan angin dlm bdn. lps tu sapu minyak yuyi kt bahagian atas perut.

2y ago

gaviscon biasa ke yg double action? sye amek double action punya. ubat angin hovid. yg air, x sure farmasi ade jual ke x. sbb sye amek tu dkt hospital.