Baby selsema/hingus lepas susu formula

Kenapa anak saya jadi selsema/hingus lepas minum susu ? Susu dupro langkah 1. Anak 4 bulan. Ke sbb susu tk sesuai ? Tpi kejap je jdi mcm tu. Pastu okay balik. Perkara sama berulang tiap kali minum susu.

1 Balas

Anak saya pun sama jadi camtu masa minum susu dupro. Dah tukar susu okay je. Cuba awak tukar susu tengok jadi lagi ke tak. Orang kata susu dupro ni gula tinggi yang menyebabkan sesetengah baby cepat berkahak

10mo ago

*anak