Nangis Time berak

Kenapa anak saya dia akan nangis dulu baru berak saya bagi susu formula Dugro and bagi susu badan juga tapi dia still macam tu atau susu fm yang tak bagus macam mana saya nak buat ya kadang kadang tengok dia nangis kesian anak baru umur 25 hari first mom pleasse jawab ?

2 Balas

anak saya pun sama. meraung dia, masya Allah. pas basuh rilex je. doc kata, as long taik dia ok, should be ok. sekrng dh gettibg better. tk nangis meraung dh. just meengek tk selesa