keluar cecair

kenapa ada cecair yang berair keluar dari vigina seperti kencing? dia tidak berbau.. tiada rasa seperti kencing juga.. ia keluar dengan sendiri dengan banyak.. sehingga mnyebabkan berkali2 menukar spender.. apakah itu? sya tengah pregnant 32 weeks.. #ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

2 Balas

Rasanye mcm air ketuban leaking. Better sis pergi hospital cepat2 untuk check keadaan baby. Kalau air ketuban kurang boleh menyebabkan baby lemas.

Air ketuban tu. Kena segera ke hospital takut baby lemas pulak.