Kembung perut

kembung perut apa ynag elok kita makan & minum untuk hilangkan rasa kembung.. Bangun dari tidur awal pagi selalu kembung perut jadi sakit bila bergerak#bantusharing #firstbaby #seriusnanya #1stimemom #pregnancy #mommybuntu #Nanya #jangandibully

1 Balas

em..maaf puan sy kurang psti ttg ini..sbb mcm bg sy...ianya adalah normal kita akn rs mcmtu..esp ms preggy..kekdg ada kala rs mcm kembung perut..kekdg angin byk dlm bdn..xmenentu dan xtahu mana makanan ptt di elakkn d amalkan...tu bg pnglmn dan pd dri sy la..sbb dlu try memcm tp msih kembung..😅✌smpaila nk bersalin..tp xpe sy try up status puan ni ea..hrp ada sudi share.pnglmn mereka.pd puan..mg dpmudahkan segala urusan puan..aamiin