#Ingin kepastian Kndungan 6w2h keluar lendir mcm darah n bau mcm period normal ke tak..sebb 1st time

Keluar lendir & berbau

5 Balas

Sama mcm sy sis... Masa 6w6d tu ada bleeding tapi darah mcm cair.. Tapi saya tak terfikir pulak nak bau mcm period ke x 😅 tp sekali tu jela.. Tak banyak mcm period. Mlm tu pergi klinik, doctor scan tapi tak nampak apa2 pulak 🤔 buat urine test mmg positive.. Doc bg option dtg 2weeks lg scan, atau nak scan dkt bawah atau doc suruh jmpe pakar utk cek kandungan luar rahim ke x.. Risau jugak sy. Tapi since takda apa2 sakit, cuma sekali je bleeding tu tak apa kot sy tggu lg 2 weeks utk dtg scan semula. 😅😅

2y ago

amiin..skrg kna warded sbb result beta hcg xkluar

Hi sis. Sama mcm saya. Keluar lendir coklat n bau mcm darah. Sis pergi kk utk scan. Saya haritu scan doc kata tak ada apa2 buat masa sekarang. Doc suruh tggu lagi 2 minggu utk scan lg sekali nak dgr heartbeat pulak. Semoga baik2 je

2y ago

bru smpai klinik..nk try scan..

kalau klua darah sikit ii tu normal sis saya slalu mcm tu.. saya da tnya gn doktor , pastu doktor cakap kalau dia sikit ii je tu takde pa ii tapi kalau banyak tu mesti ke hospital terus

2y ago

Tapi kalau kluar dia kluar setiap hari , normal ka? saya masuk ni seminggu kluar coklat

sama mcm saya..tp sy x ada bau cuma lendir jek..mcm spotting tu..sy kena tunggu 2 minggu utk scan lagi skli sbb kantung ada lagi..sy x bleeding..semoga kita semua dipermudahkan..

2y ago

spotting bkn hari2..hari ni ada nnti 2 3 hari x ada spotting mcm tu lah

sy rasa macam tak sis..better ke klinik untuk check..nanti update yer apa dktor ckp..sy pun 6w jgk skrg..6w2d

2y ago

amiin