#37weeks 4days

Keluar keputihan warna coklat . Tanda bersalin ke ?

7 Balas

sy pernah kluar wrna coklat smsa 37 mggu tp x rasa contraction.. so sy biarkan je. smggu kemudian turun lgi coklat n rsa contraction.. bru sy ke hospital bkaan dh 3 cm ☺️

3y ago

sy check 3 cm masa tgh hari.. ptg dlm pkul 5 bru masuk labour room. pkl 11 lbih bersalin. sy lmbt nk push sbb amik epidural

saya perna keluar wrna coklet msa 36minggu++ sya gi hospital,bukaan baru 1.5cm..38minggu baru saya rasa contraction,gi hospital bukaan dah 6cm

3y ago

contraction sis tu kuat ke atau sikit2 je dah g hospital?

saya pun kluar keputihan warna coklat 3 kli da dari kmrin tpi tk skit prut

ye.salah satu tanda..better p hospital terus

sy 37 w 4 d jgk trun coklat g hsptl 4 cm

try pegi hspital chek up

p hospital sis