38 minggu 6 hari

Keluar darah dan lendir tu pa??sakit berlakang sma sakit bawah perut? Apa kh tanda tu?melahirkn kh?#ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing #firstmom #seriusnanya

5 Balas

ha ah sis.. dah tanda2 dah tu.. mase 35w lg misi dh ingtkan.. kalau keluar tu dh boleh ke hospital.. semoge segala urusan sis dipermudahkan inshaAllah.. amin

2y ago

amin3

dah boleh pi sepital. bawak semua keperluan ye. jangan lupa ic dan buku pink. semoga dipermudahkan segala urusan awak 🥰

2y ago

amin smoga dpermudhkn sis

tu tanda ‘show’ nak bersalin. kena cepat ke hospital untuk check dah tu. moga dipermudahkan

Dah bole pergi hospital mummy , dh nk bersalin tu

dah nak bsalin tuu.. smga dprmudahkan