KEJUTAN SUAMI

Kejutan untuk Suami, sekian setahun menunggu akhirnya diulang tahun perkahwinan dikurniakan si kecil dalam rahimku. bagaimana aksi anda beri tahu pada suami? #firstbaby #baby2021

KEJUTAN SUAMI
13 Balas

saya xda kejutan sebab suami sendiri yg rasa saya mengandung..cuma lawak teringat masa test upt..beria2 suami jenguk dri pintu bilik air nak tau keputusan😂

3y ago

kita punya pengalaman macam sama pulak hahah, kita punya la nak suprise last last duk depan bilik air dah