Eczema tapi bawah mata

Kejap hilang,kejap ada balik sbb tenyeh2. Doc bg ubat yg ada streod.. xelok lgi pergi klinik swasta balik.. dh cuba allank area ni tapi xlepas.. dkt pipi leher telinga.. alhamdulilah mnjadi dgn allano..#seriusnanya #pleasehelp

Eczema tapi bawah mata
5 Balas

Jom ikhtiar dengan Susu Kambing Rrayyan #Al_Ain sgt sesuai buat bayi seawal baru lahir/newborn. Sesuai utk anak kulit sensitif, eczema, ruam, alahan. Boleh tekan link wassap utk Info lebih lanjut http://www.wasap.my/60167360645/RRayyan

Sis belikan krim HB tabib(boleh cari di shopee) letak kat kulit bayi. Ia organic dan bayi boleh pakai. Ubat steroid tak baik utk kulit.

2y ago

Syukur mummy, your most welcome ❤️

ank sy pula. tiap kli salah mkn mesti kluar ruam alegik dkt bwah mata.

2y ago

belum mula lgi mkn

👍