26weeks++

Kecil ke perut sye...26weeks...org ckp sakitnye hatinye...normal ke

26weeks++
60 Balas

Abaikan orang nak kata apa sis . Janji mommy n baby sihat . Jngan stress2 ya mommy

Sy pon.. Huhu.. yg pntg masa chckup.. Dr dan nurse ckp ok.. Tu pon da syukur sgt..

Sy 28weeks lagi kecil dari perut sis tu.. takpe sis yg penting kita & baby sihat

Ha'ah..kecilnya.. Sy dah 27week.. Mcm gajah je I tgk cermin 😂

Asalkan anak sihat Dan IBU sihat.. Biarlah org nak ckp apa... Comel je..

Kecil ke besar... Xpe.... Asalkan baby sihat.... Don't worried sis

Nanti 7/6 month akan nampak sis. Dont worry mine like that too 😁

Same sis..sy pon 26weeks, tp org ckp kecik mcm bru 3,4 bulan..😊

Sypn kcik je tpy sy tdk kesah,,jnji baby sihat dlm kndungan

Normal. Saya 27 nak masuk 28 dah. Lebih kecik dari awak 😊