Result negative

Kecewa dpt result mcm ni.. Ttc 3tahun lebih. #pleasehelp #Ttc3tahun

Result negative
16 Balas

Waktu tepat bersama ialah bila kita ada lendir cecair yang macam telur putih tu. Dan waktu yang di sarankan ialah 3am-5am. Bagi suami minum susu bear letak telur kampung utk sperm yang pekat dan banyak.

Saya tahu hampir semua ikhtiar Puan dah cuba. Takpa Puan. Tuhan maha mengetahui lebih dari apa yang kita tahu. Semoga ada rezeki timang baby dalam masa terdekat ❤️

sabar sis.. sis x sendirian. sy pun masih menunggu hadiah terindah. pasti indah pada waktunya 💪pasti ada tu🙏

bole try ini sis , ipar saya mengandung x Smpai 1 botol , berminat bole PM saya 01136233691

Smoga kta smua ttcian dpermudahkn sgala urusan pda thun ni insyaallah 😊

sabar yaa