bleh

Ke makan ubat angin waktu pregnant...perut banyak angin...

3 Balas

klau doc y bg blh mkn..klau bli sendiri better jgn.normal preg bnyk angin sbb perubahan hormon..usus pun jd lmbt cerna..kdg sembelit blh bt angin terperangkap dlm usus.. bnykkan minum air suam n bergerak.mkn mknn y lengkap ada buah sayur ble mkn mknan y tggi karbo..jgn mkn bnyk tp sikit n kerap

Jangan makan ubat sembarangan. Time preggy normal perut berangin. Banyakkan minum air dan susu. Kena selalu makan tapi dlm kuantiti yg sikit.

certain ubt xboleh