Hamil 9 bulan lepas czer

Kdgn 30w sering sakit tempat bekas luka czer, n sakit belakang yg amat..adakah normal.. bahaya ke klau brslin normal.. atau kena czer jgk..

2 Balas

saya anak sulung czer. anak 2 dengan ke3. Alhamdulillah normal. tapi saya pantang no 1 tu teliti, tak langgar pape sepanjang setahun. InShaaAllah sis boleh normal. tapi waktu bersalin nanti ada pakar biasanya. sebab kita special

2y ago

tq sis

puan dah jumpa pakar ke? selalunya doktor di kk akan refer puan kepada doktor pakar hospital untuk check luka czer. dari situ nanti baru pakar akan bagitahu boleh normal atau czer

2y ago

ye sis.. tp kdgn 32-34 bru ada appoiment dgn pakar.. kdg2 sakit sgt bhgian prut bawah klu berjalan