pergerakan baby

Kdg2 risau pergerakan baby slow..skrg bru 3 kicks kul1.40ptg..salu time gini dh 6 kicks..mmg mcm nie ke? Risau plak.. #36 minggu 3 hari

3 Balas

Kalau ira ira inform doctor sbb kan bahaya kalau kurang gerak baby ni... https://my.theasianparent.com/pergerakan-bayi-dalam-kandungan/?utm_source=search&utm_medium=app

Asalkan ckup 10 kicks sbelum pkul 9 mlm sis.. kalau tak,pergi hos@klnik.. Sbb ruang utk baby makin sempit,ni kn pula dh dihujung kehamilan..

Klu kick krg kne g hospital lju2 kalau dh buat mcm2 xnk grak jgk. Tkut something wrong dgn bby