Perut besar

Kdg2 rasa malu sbb perut sy tlalu besar ,Ada yg ingat sy dh pregnant 8 bulan tp sy baru 6 bulan pregnant..apa patut sy buat ya dgn golongan yg mcm ni.. #First_Pregnancy

2 Balas

sis ...xperlu malu utk itu...abaikan senang...mcm² ragam org... mngndung perut kecil kena kata, mngndung perut besar kena kata.. yg xde perut pon kena kata... so...sis just lalui saja bahawa mngandung ni adalah sesuatu yg sngt mengembirakan...

tak perlu malu. be proud of your body. set mind ini rezeki dr Allah dan kita bertanggungjawab menerima n menjaga dgn sebaiknya. enjoy your pregnancy journey k. tiap bdn kita x sama. ignore je apa org ckp janji baby sihat 🙂