allah know's the best for us..

Kdg2 mkn pil pun still sgkut.. acanner tuh..? Insyaallah, dia maha mengetahui sgala sesuatu.. Allah give us something for some reasons.. sgka baik dgn Allah n we will realise that so much things to be grateful in our life.. ☺️☺️?? #24wpreggynow #dahada3askarjunior #makinmeriahumahnnti #imhappynblessed

9 Balas

Xpe sis rezeki Allah bg , buat lah ape pun kalau dh tertulis rezeki sis mesty Ada ...sy lepas 5bulan nikah baru dpt tahu preggy ... skrng dh 19weeks+ anak first , husband siap ckp lepas bersalin tayah sibuk2 nk mkn ubat ke ape ke kalau Allah bg rezeki anak setahun sorng pun kami okey je ... Abaikan mulut org bukan kita minta makan ngan mereka pun 🤣🤣🤣 ...

5y ago

Tq sis.. ☺️ org yg xalami mgkin rsa kita bohong or ngelat mkn ubt, pdahal hari2 mmg mkn.. 🤭🤭 xpelah, cm sis ckp.. bkn kita mtk mkn ngn dia pun.. haha 😜