allah know's the best for us..

Kdg2 mkn pil pun still sgkut.. acanner tuh..? Insyaallah, dia maha mengetahui sgala sesuatu.. Allah give us something for some reasons.. sgka baik dgn Allah n we will realise that so much things to be grateful in our life.. ☺️☺️?? #24wpreggynow #dahada3askarjunior #makinmeriahumahnnti #imhappynblessed

9 Balas

Knpe x msuk alat dlm rahim je?sy lps brsalin ni ingt nk msuk kn alat tu je..sng kn

5y ago

Haah kan.. sye bncg ngn suami, tnye dia dlu.. suami kta mkn pil je.. tp alhamdulillah kami bkn xready, cuma nk jarakkan kehamilan je.. klau dah Allah nk bg, kami terima.. syukur Allah masih nk bg rezeki.. 🤗🤗