allah know's the best for us..

Kdg2 mkn pil pun still sgkut.. acanner tuh..? Insyaallah, dia maha mengetahui sgala sesuatu.. Allah give us something for some reasons.. sgka baik dgn Allah n we will realise that so much things to be grateful in our life.. ☺️☺️?? #24wpreggynow #dahada3askarjunior #makinmeriahumahnnti #imhappynblessed

9 Balas

ada yg mmg jnis subur giler pakai kondom ke mkn pil tetap preggy.tp dah try plan jg kn.lps ni try implanon pula sis.sy pkai implan tu.yelah ank2 mmg rezeki tp tulah rezeki bkn duit.zmn skrg kalau mmg mampu x jd mslh.mslhnye kalau x mmpu tu...hmmm...kesian ank2 jg kn.ada yg x cukup mkn pakai lg.ini reality.

3y ago

org Melayu susah nk ubah mentaliti tu.dlm kepala asal prkataan "rezeki" je tu sama dgn "duit".ingt lps branak kalau x usaha cari duit,duit tu jatuh dr langit agknye.sy n hubby sekepala.so kmi mmg planning.jarak ank 1st n 2nd lbih 10thn.idup dah btul2 selesa baru kami tmbh ank lg.cukupla 2 org ni.sepsg dah.idup stabil prkhwinn lbih bhagia kan.takdelah ari2 brgaduh psl duit.