allah know's the best for us..

Kdg2 mkn pil pun still sgkut.. acanner tuh..? Insyaallah, dia maha mengetahui sgala sesuatu.. Allah give us something for some reasons.. sgka baik dgn Allah n we will realise that so much things to be grateful in our life.. ☺️☺️?? #24wpreggynow #dahada3askarjunior #makinmeriahumahnnti #imhappynblessed

9 Balas

Alhamdulillah rezeki Allah swt beri.. Macam kami, seorang ni biar dahulu besar sikit.. Memang rezeki Allah swt bagi, tp kalau kita sendiri x mampu nak beri pendidikan agama dan moral yg terbaik utk anak2, better cuba rancang sebaiknya.. Sebaik2 perancang bukannya ubat, tetapi air mani suami tu sendiri jgn pancut dalam, senang cerita.. Sorry kalau terkasar.. Kadang2 sedih tgk budak2 sekolah rendah kecil2 lg tp kurang didikan dr rumah.. mai sekolah, pengaruhi plak rakan2 sebaya 😔