25 minggu pregnant perut cekang dan tegang kadang²

Hi kawan2, nak tanya normal ke kalau perut tegang waktu 25 minggu.. huhuhu, first mom jadi tak tau normal ke tak

3 Balas

normal sis .. sy penah rse cekang tegang & perut mgeras tibe tibe lagi lagi lpas sy mengemop lantai .. sy pun tau knapa sy jdi mcm ni 😂 asal mengemop lantai je perut msti jdi tegang keras smacam bimbang la jgk .. pastu rhat kjap then dh ok .. baby X bagi kot mommy Nye buat kje berat 🤣

sy 20w dh start rasa selalu cekang haha lg2 bila baby ad kt bawah. kdg baby tu pusing2 kot tu cekang.

normal je sis