funny pregnantcy

kat sini ada tak sesiapa yang awal pregnant selalu sangat rasa diri tu macam tak berbadan dua sebab perut taknampak langsung 😆 bila mula sakit pinggang or sakit apa apa la baru ingat diri ni pregnant . kalau ada cuba comment sikit 😆🤣#firstbaby #pregnancy

15 Balas

Sama ketika trimester 1. masa ni belum detect twins. elok je phase ni. hihihi.. But now 30 weeks with twins. perutnya besar, berat badan naik tapi muka cengkung, bahu makin kecik. loya muntah makin teruk. sakit pinggang, kebas tangan, selalu penat, kaki bengkak kalau kerap berjalan dan duduk kaki tergantung.

3y ago

hihihi, betul Tu... ujian mengandung. pengalaman yang tak mungkin dapat kalau tak Ada mereka Dalam rahim ni.

betul sis.. sy dr awal preggy xda alahan.. kdg lupa diri ni preggy.. sampai la dh masuk 18 weeks sy start pening muntah xleh bangun lepas tu baru sdr aku preggy rupanya.. kalau x panjat sana sini😂😂

3y ago

ish bahayaa tu , kena rajin cik somi ingatkan 😆

sy pulak kdg dgn suami suka gurau kasar smpai suami tegur pregnant ke Tak ni.. ganas mcm nk smackdown je🤣 kalau keluar rumah nmpk la pregnant sbb perut dh Naik 18w alhamdulillah

3y ago

dpt suami jenis tingtong.. cmtu la..

Sama 😬 rasa macam xda apa2 masa 1st trimester smpai bila scan masa 15 mggu tgk dh ada tgn kaki n nmpk masa scan gerak2 baru mcm percaya tgh pregnant

3y ago

alhamdulillah syukur , semoga baby membesar dengan baik ya 😘

Sama dengan saya. Tak igt yg tgh pregnant.. Jalan dah laa laju kehulu kehilir. Bile malam mula sakit pinggang n sakit tubuh baru igt yg tgh pregnant

3y ago

takapaaa , insha allah tuhan jaga kandungan awak . 😘

Kadang rasa macam, “eh aku pregnant ke ni?” since first time preggy 😅 Kadang rasa macam tak percaya yang tengah pregnant.

3y ago

😂😂😂

sy pun perut kecik je sis.. dh 6 bulan dh..semua org tegur...X nampak perut 😂 tapi dh sakit pinggang jgk ni..

3y ago

wah dah 6 bulan , 8 bulan nampak lah tu nanti hehe .

Sy skrg da 21 week.. Kdang rase mcm gemok je.. Lupe lak ngndung..bile nk tunduk ssah bru ingt ngndung..

3y ago

itu biasa sebab ibu mengandung kan kerja nak makan jeee , badan pun naik mendadak 😂

Sy dah 39 weeks pun perut tak besar, orang ingat sy baru 4-5 bulan. Padahal tengah tunggu hari hahaha

3y ago

wah biasa macamni sebab perut tebal kan .

samaa , ta ada alahan sampai ni da 19 weeks kdg rasa eh preggy kee 🤣

3y ago

hahahahah biasa alahan ni masa da 5 6 bulann m