gambar scan blm nmpak kantung

kantung blm nmpk adakh normal😊#firstbaby #ingintahu #seriusnanya

10 Balas

klau 5minggu ke bawah mmg jrang yg nmpak kantung sis😅 atas dri 6 minggu akn nmpak kantung and klau ada rezeki, boleh dengar degupan jantung baby☺️

saya pagi ini pun x nmpk kantung tpi dktr check bawa pintu rahim okey masih tertutup baik...ada ka kita masih mgandung atau mcm mna tue ya

sya tadi check 5week dah nampak bsr 6mm.. bulat insyaallah selalu nk kepastian 8 week keatas dah nmpk jelas

normal sgt.. baru lagi tu. jgn lasak ye jgn buat keje berat2 jaga pemakanan. tahniah puan

Saya lepas dpt tahu pregnant esoknya sya ke klinik, saya pun belum nampak kantung ☺️

kalo dh 10week, kantung dh nampak dh. sbb ritu, saya scan masa 10week

Masih awal tu puan , dalam minggu 6-7 inn Shaa Allah nampak dah tu

3y ago

tapi sya 7week5hari blm nmpk kantung ada ka normal

normal ... sy dlu doc scan dri bawah masuk camera bru nampk kantong

tengok pada badan masing-masing. Saya 4 week dah nampak kantung.

sy scan 7 week dah nampak kantung

3y ago

Sis dah nampak kantung sekali dengan janin Dan heartbeat ka ?