19week1hari badan panas atau selsema boleh makan ubat panadol atau ubat selsesma farmasi

kandungan xdak apa2 kan...kalau mkn ubat panadol atau ubat selsema fahmasi tu...badan saya hangat panas lha pastu perut pon jadi xselsa lha.rasa loya pon ada jgk.

3 Balas

terima kasih...saya demam selsema panas sgt 3 hari alhamdulillah sampai 4paket coolfever tempel dkt dahi..pnas xtahan ubt sya ambik pon kawal jgk xmkn sgt ubt pnadol..mndi kna kerap jgk..hngt..

saya 17w sama je mcm awak sis. tiap kali kalau selesma ke demam, saya beli je ubat farmasi, tp pastikan ubat demam/selesma tu ibu hamil boleh makan sis tu jeee, inshaAllah takde apa2 pun

pastikan ubt tu sesuai utk pregnant lady