hujung jari kebas

Kandungan sy sudah 27 minggu..first bby..sy nk tny ada tak ibu2 pernah alami hujung jari trasa kebas spanjang masa..ada tak cra nk hilngkn kebas..tq

2 Balas

sama,, sy since prgnancy on 25weeks dh rse kebas2 jri ni...now dh 33weeks..sabar jela...side kanan lak tu..tanya jugk kat dokter n nurse, boleh buat ape utk kurg kn,dorang kata biar je,nnti lpas brsalin akn auto hilang,,,tp tu lh xselesa,,,lgi2 masa baru bgon dr tdo.ya allah kebas dia allah je tahu

ade sama mcm sy..sy pom first baby jgak