kandungan dah masuk 36weeks..berkongsi pendapat.

kandungan sy dah masuk minggu 36, sy first mom.. jadi tak byk pengalaman & baru nak belajar dgn ibu² yg dah berpengalaman. mmg normal ke masuk minggu 36 kejap² sekali kencing.. padahal baru 10minit tu masuk tandas, eh ehh masuk pulak. Kadang airnya keluar sikit je. Lambat sikit je buang air, perut rase mengeras camtu. normal ke? ke tu tanda² kencing kotor? #seriusnanya #ingintahu #firstmom #firstbaby

2 Balas

normal lg2 kalau byk minum air. kencing kotor tanda dia kalau buang air rasa sakit/pedih/rasa tak habis. kalau cek urin kt kk akan sangkut. kalau takda, insha'allah takda masalah.

Normal.. masuk trimester ketiga memang kerap buang air. tgh malam memang bgn gi tandas sambil pejam mata 😂