??

Kandungan saya dh masok 8 mnggu? kekadang sakit kat bahagian pinggang? normal kew kalau sakit pinggang?

3 Balas

sama sis sye pun kadang sakit pinggang pastu badan panas cm nk demam padahal tk demam pun

4y ago

Ni saya rasa, ingt kan nak demam, tp x demam juga 9week da. Kadang nak mandi tu badan terasa panas sgt cek suhu normal 34.

saya pon samee😣

Pengalaman setiap mommies berbeza. Ada yang tak rasa macam tu, ada yang rasa. Kebanyakannya akan kata sakit pinggang di awal kehamilan itu normal.