Alahan teruk

Kandungan Saya dah 9 minggu .. alahan paling teruk.. kepala pening sampai nak bangun pon mcm nak pengsan .. terbaring je .. mual2 .. perut x selesa bila pakai seluar or kain .. nak kerja pon terpaksa stop dulu .. ada yang sama macam saya x?

4 Balas

sama mcm sy, nak baring je, perut tak selesa, mual sgt, rasa cm nak muntah selalu, td suami sy beli veloxin utk reduce mual, tp mcm sama je 😭 xtau mcm mana nak kerja esok

Saya macam awak, saya 9 week juga, melepet je kat rumah. Saya bekerja juga, kerap ambil mc. Harap2 org faham. 😭

ada...kita sama,,sampaikan saya kena behenti kerja..tak dapat nak kerja ,kepala asyik nak pening

cuba makan pil veloxin, beli kat farmasi. so far pil tu boleh control morning sickness sy