Siapa ada pengalaman first gerakan baby dalam kandungan? Share la sikit...

Kandungan saya dah 4bulan lebih, first time semalam rasa gerakan dari dlm perut. Husband cakap dgn baby, letak telinga di perut. Sekali rasa macam pantulan. Terkejut kami dua org. Excited sgt! Tak boleh move on lagi nihh??? hihihiiii

1 Balas

Memang seronok excited. Tapi kadang² time kita nak tidur malam time tu lah dia aktif. Dah dengan kita² sekali tak boleh tidur 😄😄