keluar cecair

hi.. kandungan saya baru masuk 9 minggu. tetapi bila saya buang air kecil. ada cecair berwarna coklat gelap .. bila saya cuba masukkan jari ke dalam vagina untuk periksa. saya terjumpa cecair macam darah haid .. hitam pekat + merah.. adakah itu normal?? ada sesiapa tahu mengenai ini? #seriusnanya #mommybuntu

2 Balas

Nurse pesan kalau ada apa2 spotting darah, kena cepat2 ke hospital tau. Jangan tangguh2.

trus g hospital... keluar apa² tanda sila ke hospital trus ye