gugur

Kandungan saya 6 minggu dh gugur bln 24/2/2020 .. Sedih saya

8 Balas

إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعونَ Takziah sis..Sabar ye sis..Sis hadapi ujian Allah dgn sabar & redha pasti Allah kembalikan sesuatu yg akan membahagiakan sis sekeluarga. Saya doakan Allah akan sentiasa merahmati sis.. Aamiin Allah Ya Mujib 💕

allah akan bg yg lagi baik inshaallah.. saya sendiri pernah 3x gugur skrg alhamdulillah tgah pregy lagi anak yg ke5 tp kandungan kali ni yg ke8

takziah . mungkin baby x sihat . pikir positif . sy pun baru keguguran dan anak meninggal dlm perut .

Salam takziah sis sabar ye sis percaya lah Allah nk gantikn yg lebih baik ..

Salam takziah sis...in Shaa Allah pasti ada lagi tu sis.

sabar ya sis..nnti akn dtg jga rezeki tuk sis sekwluarga

sabar ya sis.. insyallah ada ada rezeki lain ..

salam takziah mummy